Hlavní obsah
Článek

Jsou mladé, sympatické, zná je celá republika a ještě jednu věc mají společnou - nenávidí se! Řeč je o krásné moderátorce a modelce Nikol Moravcové (36) a její jmenovkyni a bývalé hvězdě seriálu Pojišťovna štěstí Nikol Štíbrové (37). Tyhle dvě blondýnky si nemohou přijít na jméno. „Nenávidím ji,“ prohlásila Štíbrová nedávno v televizi, zatímco Moravcová o ní mluví také v „superlativech“. „Nějak se mě rozhodla nesnášet, a já nevím proč. Naváží se do mě a podle jejích známých za tím mohou být její osobní mindráky,“ krčí rameny Moravcová.

Ta tvrdí, že o ní Nikol, která pracuje pro protekčního fracka Pavla Novotného, před časem napsala velmi hanlivý pamflet. Od té doby už ji také nemá v oblibě. „Byla jsem před časem v Argentině s jejím tehdejším přítelem kameramanem, kterému jsem v dobrém řekla, co si o ní myslím. Asi to špatně pochopila a pak o mně začala psát urážející lži,“ tvrdí moderátorka.

Ta se začátkem března chystá odjet na tři měsíce do Kalifornie (podle posledních informací za tím není kšeft, ale obyčejná turistika) a později také na čtvrt roku do jihoafrického Kapského města. Nikol se podle ní zatím může snažit špinit někoho jiného a oživit svou pohasínající slávu, vyřešit své životní neúspěchy a malé sebevědomí.

„S nikým se nepotřebuji hádat a tak trochu mi je líto, jak mě Nikol vnímá. Ale že má komplexy a mindráky, to říkají její kamarádi,“ dodala krásná Moravcová.

Reklama

Další články

Načítám