Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z tváří úspěšného britského seriálu Skins vyměnila hereckou práci za placenou stránku pro dospělé publikum. Třicetiletá Megan Prescott uvedla, že aby se v pandemii uživila, začala sdílet obsah v aplikaci Only Fans.

„Kdybych tam (na stránce) nebyla, nebyla bych schopná poslední dva roky přežít, aniž bych musela pracovat sedm dní v týdnu na podřadných pozicích,“ řekla britskému webu The Sun.

Působit na webu začala v dubnu 2020, kdy pandemie udeřila. „Neměla jsem žádné peníze a kamarádka, která roky pracovala jako striptérka, mi řekla, že si lidé můj obsah zaručeně koupí, protože mě sledovali ve Skins. Řekla jsem si, že to zkusím a šlo to velmi dobře,“ popsala.

V minulosti už Megan pracovala i jako striptérka v klubu, sdílet pikantní obsah na internetu pro ni prý není tak „emočně drásající“.

Jako striptérka Megan pracovala ve svých dvaadvaceti letech. Tehdy už byla veřejně známá, ale měla nouzi o práci. „Děsilo mě, že to na mě někdo řekne, ale bylo to v době, kdy jsem nedostávala moc herecké práce a neměla jsem agenta,“ uvedla s tím, že o své brigádě roky mlčela.

„Potenciálně vám to může zničit kariéru, když jste žena, i když Channinga Tatuma a jeho tanec v neonových tangách lidé milují.“ Tatum se ještě jako neznámý tanečník svlékl (do miniaturních tang) v revue s názvem Male Encounter.

Reklama

Další články

Načítám