Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Jiří Krampol (85) se s manželkou rozhodli bránit svou čest. Ani trochu se jim nelíbilo vydírání kvůli údajné krádeži Hany Krampolové (†59), z něhož se nakonec vyklubal nepovedený žert rádia, ve kterém moderuje známý provokatér Kazma. „Budeme podávat žalobu. Udělali si z nás velmi hloupou legraci a tak budeme žádat odškodnění,“ tvrdí Krampolová.

„Manžela jejich hloupá legrace rozlítila. Kdyby alespoň na konci toho telefonátu řekli, o co jde, ale oni nás nechali v přesvědčení, že jde o nějaké vyděrače nebo podvodníky, celý den. Mě to osobně psychicky zlomilo. Nechápala jsem, proč lidé mohou být tak zlí a i Jiříčkovi z toho bylo špatně. A pánové se ozvali až druhý den,“ vysvětluje rozhodnutí dát žalobu k soudu Krampolova žena.

„Budeme chtít od nich odškodnění v řádu statisíců. Pokud se nedohodneme mimosoudně, bude to řešit justice. Moderátoři rádia překročili veškeré meze slušnosti,“ dodala Krampolová.

Kazma ale zůstává v klidu. Tvrdí, že dělá jen svou práci. „Nevím, že by na to existoval nějaký paragraf. Podobně nachytáváme někoho každý den. A že zrovna pan Krampol, který tvrdí, jak moc má rád srandu, tohle nevezme, to mě velmi mrzí,“ krčí rameny moderátor Fajn radia, který si hned běžel nakoupit právnickou literaturu, aby u soudu uspěl.

Reklama

Další články

Načítám