Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halina Pawlowská (69) se na autogramiádě své nové knihy rozpovídala o tom, jaké je bydlet s několika generacemi příbuzných i o tom, jaké zážitky si přivezla z hor. A byl to tedy pořádný adrenalin.

Halina sice přiznala, že absolutně není sportovní typ, zimní pohodičku do hor si ale užít vyrazila. Čekalo ji však nemilé překvapení. „Právě jsem se vrátila z Rakouska, kde napadl takzvaný šedesátiletý sníh a bylo nebezpečí lavin,“ přiznala Super.cz autorka knihy Velká žena z Východu. „A my jsme byli přímo v hotelu, o kterém se přemýšlelo, že se bude muset evakuovat, takže ten adrenalin si mě vždycky najde,“ smála se Pawlowská, která už má v hlavě nápad na další knihu.

„To bude knížka, která se bude jmenovat „Když se mě dcera zeptá“. Inspirovalo mě to, že já bydlím dohromady s dcerou, která si v našem domě založila vlastní domácnost a ona se mě často na něco ptá, takže jí dávám rady.“

Vícegenerační bydlení si usměvavá Halina jen pochvaluje. „My jsme čtyři generace v jednom domě. Máme tam devítiměsíční miminko a to dítě má maminku, babičku a dvě prababičky na jednom fleku. A myslím si, že je to bezvadné,“ uzavírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám