Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbadoská kráska Rihanna (36) je momentálně trochu nevěrná svému karibskému rodišti, kam se celebrity stále více uchylují na dovolenou a ona sama si několik posledních dní užívá slunce na Havaji. Právě tam se také zpěvačka dopustila menšího prohřešku, když si cestu na pláž krátila přes skalnaté útvary, což bylo poměrně nebezpečné, a proto jinak zakázané. Paparazzi jsou však R’n’B divě stále na stopě a ani tentokrát jim nic neuniklo.

Nutno podotknout, že i při přelézání zábran byla Rihanna maximálně sexy. Na plavky si totiž oblékla růžové strečové minišaty, které nejen, že odhalovaly zpěvaččinu kůži díky zajímavým prostřihům na bocích, ale především sahaly zpěvačce jen těsně pod zadeček.

Nejúspěšnější zpěvačka současnosti si odpočinek po úspěšném světovém turné Loud zaslouží a také si jej dokáže i ve svém hektickém stylu života pořádně užít. Rihanna tak tráví celé dny na pláži nebo u bazénu, kde s cigaretkou v ruce hledí do dáli. Možná, že jí chybí nějaká ta mužská společnost, co myslíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám