Hlavní obsah
Článek

Bývalá polská učitelka Romi Chase je nyní hvězdou sociálních sítí. Její křivky nalákaly řadu sledujících, ale bohužel také stalkery, kteří Romi občas znepříjemňují život. Modelka se nyní podělila o historku s jedním z nich v podcastu Dudes Do Better.

„Nejprve mě kontaktoval na Twitteru a poslal mi fotku přirození. Nezablokovala jsem ho okamžitě, tak mi poslal další. Měla jsem zrovna špatný den, tak jsem mu poslala zvracejícího smajlíka a zablokovala ho. O týden později mi někdo začal posílat hromadu emailů a zpráv na Instagramu,“ popsala s tím, že jí nejprve nedošlo, o kterého ctitele jde.

„Dotyčný pak začal sdílet videa, jak útočí na palmu. Strom, který fackoval, jsem měla být já.“ Když se pak k podivným nahrávkám přidaly výhrůžky, Romi stalkera nahlásila na policii.

Zdaleka to ale nebyl jediný muž, který si takhle snažil získat její pozornost. Tzv. dick pics - fotky penisů, jí chodí často.

„V USA vzbuzuji u mužů mnohem víc pozornosti než v Polsku, protože mám výrazné křivky,“ dodala vnadná modelka, kterou na Instagramu sleduje už 1,6 milionu lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám