Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá Laura Kaeppeler se o víkendu v Las Vegas stala novou Miss America pro rok 2012. Tmavovlasá kráska byla zástupkyní státu Wisconsin a o jejím vítězství rozhodla mimo jiné i v porotě sedící matka slavných sester Kardashianových Kris Jenner. A vítězství si Kaeppeler určitě zasloužila, posuďte sami.

Nová americká Miss si získala hlasy poroty kromě své krásy a šarmu také prohlášením, kdy soutěž Miss America a tamní politici musí reprezentovat každého občana Spojených států. Dívka získala spolu s titulem kromě dalších cen i stipendium, které může využít na studia na univerzitě, kterou si sama vybere. Kaeppeler se podobně jako dřívější vítězky bude rovněž podílet na charitě.

Rodačka z Wisconsinu byla korunována jako 91. vítězka této soutěže a média se ihned po jejím vítězství neopomněla zmínit, že po korunovaci, kdy začala plakat, se jí řasenka rozmazala kolem očí. „Samozřejmě, že jsem si uvědomila, že nemám voděodolnou řasenku, ale ten moment byl tak skutečný,“ okomentovala radostnou situaci novopečená nejkrásnější Američanka.

Reklama

Další články

Načítám