Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Start reality show Survivor, ve které o přežití v soutěži a výhru 2,5 milionu korun bojují na ostrově v Dominikánské republice Češi a Slováci včetně celebrit, byl odložen. Do natáčení totiž promluvila pandemie koronaviru.

„Natáčení je momentálně přerušeno. Důvodem je výskyt onemocnění covid-19, všem nám je to velmi líto a budeme se těšit na 1. epizodu příští týden,“ informovali tvůrci pořadu.

„Natáčení je přerušeno, aby se zajistilo bezpečné prostředí pro celý štáb a všechny účastníky, a to také s ohledem na nařízení a pravidla Dominikánské republiky. Mrzí nás vzniklá situace, snad se vše ve zdraví srovná,“ stojí dále v prohlášení.

Soutěžící si v drsné reality show budou muset poradit s nedostatkem potravy a fyzicky náročnými úkoly. Aby přežili, budou si všichni muset například vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, zajistit jídlo a vodu nebo se naučit zakládat a udržovat oheň.

Z celebrit se diváci mohou těšit na zpěváka Vojtěcha Drahokoupila, herečku Ivu Pazderkovou, blogerku Nikolu Čechovou, moderátora Tomáše Zástěru, finalistku MasterChefa Chili, herečku Báru Jánovou, modela Matěje Paprčiaka, videomakera Daniela „GoGo“ Štraucha, vítězku reality show Farma Xénii Gregušovou, zápasníka MMA Gábora Borárose, fotbalistu Nathana Christiána Dzaba a šampiónku v karate Veroniku Havlik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám