Hlavní obsah
Článek

Bývala žena Hugha Hefnera (†91) Crystal (35) dospěla v životě k zásadním rozhodnutím a neváhala se o ně podělit. Na svém instagramovém profilu popsala, jak mění svou image.

„Žila jsem, abych dělala ostatní šťastnými, a sama uvnitř trpěla. Ve zkratce, sex prodává. Nevím, jestli mě posilovalo, když jsem se oblékala vyzývavě, ukazovala kůži apod., nebo se to ode mě jen očekávalo. Teď mohu s jistotou říct, že mě posiluje a naplňuje skromnost. Cítím se vnitřně lépe a pravděpodobně to tak bude po zbytek mého života,“ nechala se slyšet.

Dále upozornila, že i její příspěvky na sociální síti jsou umírněnější, a transformací neprošel jen její účet, ale i ona sama. Nechala se slyšet, že ze svého těla odstranila vše umělé, a dokonce vymazala fotky, které jí připomínaly její “staré já“.

Crystal zaznamenala, že jí po změně obsahu na Instagramu sice nepřibývají sledující tak rychle jako v minulosti, ale sleduje ji více žen. „Cítím, že se o mě a můj život lidé nyní zajímají ze správných důvodů,“ dodala k věci.

V září loňského roku Crystal prozradila, že v posledních měsících hlavně cestuje a snaží se najít samu sebe. A v průběhu procesu se jí dokonce podařilo znovu najít lásku.

Hefner je ve vztahu s fešným spisovatelem Ryanem Malatym, kterého můžete vídat i na jejím profilu. Před ním randila s inženýrem Nathanem Levim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám