Hlavní obsah
Článek

Marta Jandová využila volného dne bez práce, zanechala doma i přítele a udělala si den jen pro sebe, svou krásu a své zdraví.

Marta Jandová přiznala, že si svůj zdravotní stav hlídá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Naši tělesnou schránku máme jen jednu, spousta lidí na to zapomíná. Já to mám bohužel v rodině, takže mám o sebe větší strach. Mám strach o svůj život, když to tak řeknu, takže chodím na prohlídku každého půl roku. Naštěstí jsem zatím zdravá jako řípa," svěřila se s výsledkem Marta. Na klinice YES VISAGE využila kompletního 4D screeningu zdravotního stavu, který bez jediné kapky krve, moči či bodnutí jehlou dokáže za 6 minut zjistit celkový stav organismu a odhalit tak i v počátcích i ty nejzávažnější choroby. "Jsem zdravá, ale prevence je důležitá a díky 4D analýze tak jednoduchá, nemusím nikam na krev ani lítat po všelijakých doktorech a za 6 minut vím, jak na tom jsem," vysvětluje Marta.

Prevence však není zdaleka jediná záležitost, kvůli které Marta kliniku YES VISAGE navštěvuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Martě záleží i na jejím zevnějšku a ráda o sebe nechá pečovat, když už si na to najde chvilku. Tajemství Martiných řas spočívá v prodlužování řas metodou Luxus Lashes. "Na prodlužování řas docházím pravidelně, nerada se maluji, a s prodlouženými řasami nepotřebuji řasenku, a s těmi řasami, když se ráno probudím, tak mám pocit, že jsem namalovaná a že můžu do světa, je to příjemný pocit po ránu se podívat do zrcadla a říct si hurá, tady jsem, mám obličej!" přiznává s úsměvem Marta.

Co si ještě všechno nechává Marta dále vylepšovat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Nejčastěji sem chodím na ty řasy, starají se mi tu však také o mé vlasy. Možná taky nějaké zpevňovací kúry. Nebo na odvodnění těla," pokračuje ve výčtu zkrášlovacích metod, které podstupuje. Ale všechno v rámci neinvazivních procedur které klinika YES VISAGE nabízí. "Plastika mi nevadí, pokud to lidi nepřehánějí. Zatím jsem pod kudlu nešla, bojím se toho. Navíc mi vrásky mizí strachem už jen z toho, jak se ty zákroky vykonávají," dodala Jandová.

Klinika YES VISAGE je první neinvazivní klinika estetických, zeštíhlovacích a laserových zákroků v České a Slovenské republice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pobočky jsou v Praze, Brně, Ostravě a nyní nově také v Bratislavě. Účinně a bezpečně zde zkrášlují, omlazují a formují postavu a pleť bez operací, bez skalpelu, bez bolesti a jizev. Kliniky YES VISAGE jsou specialisté jak na moderní neinvazivní hubnoucí procedury a formování postavy, přičemž mezi nejpopulárnější patří například lékařská kryolipolýza či lipodestrukce, což je nová forma tvarování postavy, tak na laserové zákroky, korekce nedostatků kůže a liftingové procedury, tak na boj s časem a omlazující procedury za asistence zkušených dermatologů. Není tedy divu, že si zde mnohé známé tváře z televizních obrazovek podávají dveře.

TIP: Soutěžte o celkovou 4D analýzu zdravotního stavu za 6 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu krásy podložené zdravím máte možnost vyhrát kompletní screeningovou 4D analýzu zdravotního stavu. Stejné celkové preventivní vyšetření zdraví, jaké podstoupila také Marta Jandová.

Další články

Načítám