Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka s největším silikonovým poprsím u nás Julie Zugarová opět vyvalila své obří vnady. Julie si nechala před rokem vymodelovat ňadra číslo 7 a sama měla obavy, když se před nedávnem objevila v médiích kauza s praskajícími zdravotně nebezpečnými implantáty.

Implantáty PIP má přes dva tisíce Češek. Všechny by měly nyní absolvovat na plastice jejich vyndání. Julia mezi ně ale naštěstí nepatří. "Vše je v pořádku. Mám jiný druh implantátů. Z počátku jsem jako většina žen se silikonovým poprsím měla samozřejmě strach a tak jsem se ihned informovala, jaké implantáty já mám," prozradila Super.cz Zugarová, která se objevila s obřím výstřihem na párty v Coco café, kde známý DJ Uwa připravil novoroční večeři pro své přátele.

"Udělal jsem takový novoroční Štědrý den. Nechal jsem pro všechny připravit řízečky s bramborovým salátem," prozradil Uwa. Na párty se objevili také Gábina Partyšová (45), Martin Pouva s partnerkou nebo missky Mirka Košťanová a Bára Kolářová (39).

Reklama

Další články

Načítám