Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv byl pro ni loňský rok tím nejlepším, protože se poprvé stala maminkou, měl i stinné stránky. K práci se totiž zpěvačka Ellie Goulding (37) vrátila už tři týdny po porodu syna Arthura, a kromě muziky vydala také svou první knihu Fitter. Calmer. Stronger. Na Nový rok ovšem vyděsila fanoušky příspěvkem, v němž přiznala psychické problémy, a tak je teď ujistila, že se má lépe.

„Uplynulý rok byl pro mě rozhodně i nejnáročnějším v životě. Každý den, každou noc, každou hodinu jsem bojovala s úzkostmi, o kterých jsem ani nevěděla, že existují,“ přiznala fanouškům v bilančním novoročním postu.

Zpěvačka přiznala, že záchvaty úzkosti v podstatě řídily její život, ale zároveň ji posílily. Oporou jí je samozřejmě milující manžel Caspar Jopling, za nějž se provdala v roce 2019.

Ellie se fanouškům svěřila se svými problémy, protože se jí často ptali, jak se má, a ona dlouho nereagovala.

„Bylo to proto, že jsem se bála přiznat sama sobě, že se mám špatně. Přijdu si, jako bych byla rozbitá uvnitř,“ nechala se slyšet.

Není to bohužel poprvé, co se u Ellie objevily psychické problémy. V minulosti například přiznala závislost na cvičení. V době turné pak zase hledala útěchu v alkoholu.

Sledující nyní ujistila, že je na tom lépe a poslala jim lásku v podobě selfie z pláže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám