Hlavní obsah
Článek

Před měsícem vyšlo najevo, že Agáta Hanychová (38) randí s pohledným lékařem Andrejem Nikovem. Vztah s charismatickým fešákem je zjevně velmi vážný, dvojice totiž vyrazila na první společnou zahraniční cestu. Byť jejich cesty vedly na Slovensko, konkrétně do Jasné v Nízkých Tatrách, dá se to považovat za důležitou zkoušku síly vztahu.

Pravdou je, že Agáta a Andrej mají za sebou už jednu zimní dovolenou. „Už jsme spolu byli na horách po České republice. Je to ale naše první dovolená v zahraničí,“ řekla Super.cz Hanychová.

Ptali jsme se modelky, jestli se jí osvědčilo, že se během cestování nový pár dobře pozná. „Já si nemyslím, že by se poznali nejlépe během cestování, ale tím, že jste s partnerem více než těch pár hodin po práci, než usnete, že jste s ním 24 hodin denně. Na tom se asi nejvíc pozná, jestli si rozumíte nebo ne,“ řekla nám rozhodně Agáta.

Dcera Veroniky Žilkové prý z počátku netušila, že je její partner ze Slovenska. „Nepoznala jsem to. A já přitom slovenštinu tak miluji. Škoda, že ani se mnou nechce slovensky mluvit,“ posteskla si.

I když Agáta ráda vaří a běžně luxusní restaurace o několika chodech nevyhledává, nadchla ji zážitková večeře. „Upřímně jsem se těšila, že si od vaření na chvíli odpočinu a že ochutnám nějaká typická slovenská jídla. Strašně se těším na halušky,“ dodala influencerka, která celý večer po boku nového přítele Andreje jen zářila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám