Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) se měsíc po porodu syna Rockyho pochlubila svojí postavou. Je spokojená, že se její tělo dává tak rychle po narození druhého potomka do formy. A také prozradila recept. "A je to bez extra drastických diet," pochlubila se Lela.

"Tajemství mého hubnutí spočívá v tom, že od sedmé hodiny večer nejím. Ráno vypiju půl litru zeleného silného čaje a dám si proteinovou kaši. Po obědě jím cokoli, na co mám chuť, dokonce i sladké. Miluju čokolády. Během dne vypiju dva litry vody. A přestala jsem jíst mléčné produkty," prozradila své tajemství hubnutí partnerka Karlose Terminátora Vémoly. (38)

Lela předvedla své aktuální křivky v jednodílných plavkách. Hlavní roli vedle štíhlých nohou hrají její obří silikonové vnady. "Ještě stále se dávám zdravotně do pořádku, od února bych ale chtěla začít pořádně cvičit a rýsovat tělo. I žena s dvěmi dětmi se přeci může cítit stále mladá," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám