Hlavní obsah
Článek

V posledních týdnech a měsících se Zuzana Norisová pěkně zakulatila. Podle všeho si herečka změnu uvědomuje a proto je ve fitku pečená vařená.

„Chci zase začít chodit. Posilovací stroje mi ale nic neříkají a tak potřebuji odborný dohled," říká Norisová. Herečka začala využívat služeb své osobní trenérky, se kterou s většími či menšími pauzami spolupracuje řadu let. Občas ale taky využije služeb kamaráda Martina Gardavského. Zuzka je z povahy své profese exhibicionistka a nemá žádný problém objevit se před druhým nejkrásnějším mužem planety v teplákovce, bez make-upu a s vlasy do culíku. Dokonce jí nedělá problém se před Gardavským zpotit. „Je to sexy. Tohle mi vůbec nevadí," směje se Norisová.

Během našeho setkání v karlínském klubu ale Norisová a Gardavský nemysleli jen na sebe. Konali dobro pro druhé. S dalšími známými osobnostmi předali dětem z dětského domova v Dolních Počernicích šek na třicet libovolných kurzů. „Sama se chci přihlásit na cikánské tance. Tanec mě baví mnohem víc, než dřina na posilovacích strojích," říká Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám