Hlavní obsah
Článek

Herečka Julia Fox si musí být náklonností k rapperovi Kanyemu Westovi (46) stoprocentně jistá. Seznámili se sice teprve na Nový rok, ale o novém vztahu už se rozepsala v magazínu Interview. Chemie prý mezi nimi zafungovala okamžitě.

Julia a Kanye se potkali na silvestrovském večírku v Miami. „Okamžitě jsme se napojili,“ svěřila herečka. Také popsala, čím na ni rapper udělal dojem, byl prý velmi zábavný a pozorný. Po večírku spolu odletěli do New Yorku, šli do divadla a pak na večeři. Poté se odebrali na hotel.

„Po večeři pro mě měl Ye (jméno, které West používá - pozn.) překvapení. Ještě pořád jsem v šoku. Ye má celé hotelové apartmá plné oblečení. Sen každé dívky. Cítila jsem se jako Popelka. Nevím, jak to udělal nebo jak to tam všechno stihl dostat, moc mě to překvapilo. Všechno to bylo tak přirozené. Nevím, kam se to bude ubírat, ale pokud je tohle náznak budoucnosti, líbí se mi,“ píše Julia ve zmíněném magazínu.

Tak snad má pravdu a nenaplní se drby z okolí Westa, že jedná tak, aby přiměl manželku Kim Kardashian (43) k žárlivosti. Ta si už před časem našla zajíčka, s komikem Petem Davidsonem (30) je momentálně na Bahamách.

Reklama

Další články

Načítám