Hlavní obsah
Článek

Půvabná zdravotní sestřička z filmu Jak básníci přicházejí o iluze, které Pavel Kříž coby Štěpán Šafránek neřekl jinak než Jeskyňka, se po dotočení filmu ztratila. Éterická Adriana Tarábková - Romanová (45) totiž herectví pověsila na hřebík a dala přednost své rodině a podnikání.

Éterická herečka, kterou si režisér Dušan Klein vybral do druhého dílu své pentalogie „Básníků“, se doslova přes noc stala hvězdou. Aby ne. Jako sestřička žákyňka okouzlila nejen filmového Štěpána, ale jistě i mnoho jiných mužů, kteří se kochali pohledem na její půvabný obličej i jiné přednosti, které ve filmu odhalila.

Jenže filmový svět jí zřejmě nebyl po chuti a proto úspěchy před kamerou vyměnila za ty podnikatelské. S manželem založili firmu, která se zabývá výrobou a prodejem obalové techniky a z Adriany se stala úspěšná a bohatá žena.

Po Básnících si sice zahrála ještě v několika filmech, ale úspěchu Jeskyňky už nikdy nedosáhla. To jí ovšem vůbec nevadí, na své působení před kamerou totiž nevzpomíná právě ráda. "Nechci se o té době bavit, nechci na ni ani vzpomínat a chci si uchovat svoje soukromí. Vedu nudný civilní život," přiznala v jednom z rozhovorů.

Adriana Tarábková - Romanová žije v Bratislavě s manželem a synem Tomášem.

Reklama

Další články

Načítám