Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) má s maskami mnoho zkušeností nejen z filmu a divadla, ale také díky show Tvoje tvář má známý hlas, v níž soutěžil v roce 2017. Nyní se mu dostalo pocty ztvárnit legendární Jiřinu Bohdalovou (92). A tahle proměna se opravdu vydařila.

V rámci natáčení silvestrovského pořadu Největší flám, kterým provázela právě Jiřina Bohdalová, se na jednom pódiu setkalo nepřeberné množství hvězd, které herečce dodatečně pogratulovali k loňskému životnímu jubileu. Mezi nimi byl i Martin Dejdar, avšak stejně jako u několika jeho dalších kolegů se jeho vystoupení nakonec neodvysílalo.

„Jo jo, tak mě vystřihli ze Silvestra pro Jiřinu Bohdalovou. Inu, to je život. Na druhou stranu dostat se do "odpaďáku" s Bolkem Polívkou a dalšími legendami není zase tak špatné,“ napsal herec na svých sociálních sítích, přičemž ho nejvíc zamrzelo, že vystoupení vymýšlel rok a práce maskéra Davida Šestáka (hlavní maskér show Tvoje tvář má známý hlas) se povedla, ale přišla vniveč.

Dejdar znázornil postavu Fany ze stejnojmenného dramatu režiséra Karla Kachyni, v němž Bohdalová hraje ženu trpící oligofrenií (porucha intelektu projevující se jeho nevratným snížením). Za roli herečka získala Českého lva v kategorii nejlepší ženský herecký výkon.

Česká televize k situaci uvedla, že o scénky s osobnostmi, které se do silvestrovského programu nevešly (mezi nimi je i Bolek Polívka (74), Luděk Sobota, Josef Náhlovský nebo Ondřej Ruml (42)), diváci určitě nepřijdou. Zůstává v řešení, do jakého formátu je v budoucnu zařadí.

Reklama

Další články

Načítám