Hlavní obsah
Článek

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne (27) učinila životní krok. Rozešla se s Brodym Jennerem, s nímž chodila od roku 2010. Pár měl v minulosti problémy, sama umělkyně potvrdila, že prošel nejednou krizí, přesto spolu vydrželi až doposud. Teď ovšem přišel vyhrocený rozchod, který prý provázely hysterické scény a pláč.

„Rozhodli se vztah ukončit. Nefungovalo jim to, chtěli si jít každý svou cestou. Ona se už chtěla usadit, ale on na to nebyl připraven. Měli problémy od počátku léta s jejím turné, kdy byla pořád na cestách. Hodně to dalo jejich vztahu zabrat,“ píše se v magazínu Life & Style.

„Všechno v životě se točím kolem lásky, a já jsem z ní učinila svou prioritu číslo jedna. Jednoho dne bych ráda měla děti a úplnou rodinu. Teď se zaměřuji hodně na svou kariéru, své album, turné a přirozeně, když to příště bude rodina, pak do toho půjdu,“ nechala se slyšet Lavigne.

Zpěvačka se 15. července 2006 provdala za rockera a frontmana skupiny Sum 41 Derycka Whibleye. V září 2009 se ale po téměř čtyřech letech rozešli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám