Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vydírání herce Jiřího Krampola (85), který měl zaplatit výkupné, aby se ututlala další krádež jeho ženy Hany Krampolové (†59), má dohru. Zatímco Krampol málem skončil na koronární jednotce a jeho žena se zhroutila, moderátor Ranního mejdanu Fajn radia Kazma se směje. Právě on si rozhodl z baviče a moderátora vystřelit. „Byla to jen legrace,“ omlouvá svůj poněkud drsný humor. Poslechněte si nahrávku jeho rozhovoru s vyděšeným Krampolem.

„Lidem na konci telefonátu neříkáme, že jde o šprým. Ale rozhodně v tom nebyl zlý úmysl. Zkrátka jsme si řekli, že když si celý život dělá prču on z lidí, že si ji jednou uděláme my z něj,“ vysvětluje moderátor.

Ten v pondělí zavolal herci, že v supermarketu zadrželi jeho ženu při krádeži, a žádal finanční odškodnění. Později zavolal znovu a omluvil se, že jde o romskou spoluobčanku. Jenže Kazma asi netušil, co za nervový kolaps tím u Krampolových vyvolá. „Kouřím jednu cigaretu za druhou. Už toho mám plné zuby. Nic jsem neprovedla, byla jsem u holiče a na tréninku, nic jsem nekradla. Jestli to bude takhle pokračovat dál, i to urážení mého vzhledu v médiích, asi raději skočím z okna, ať mám klid,“ plakala nám do telefonu v pondělí večer Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám