Hlavní obsah
Článek

Už přes tři roky ji diváci vídají na televizní obrazovce jako paní Marečkovou v nekonečném seriálu Ulice. S herečkou Milenou Steinmaslovou (69) jsme se ale sešli na natáčení celovečerního filmu režiséra Tomáše Mašína podle scénáře Alice Nellis (53) Němá tajemství, kde ztvární maminku hlavního hrdiny.

Ze spolupráce je nadšená. "Scénář je výborný, role i motivy jsou propracované, všechno má logiku. Věřím, že výsledek bude výborný," řekla nám herečka a zároveň nás ujistila, že i v seriálu Ulice budeme její postavu vídat dál. "Paní Marečková tam ještě je," ubezpečila fanoušky.

Povídali jsme si o tom, že při natáčení nemusí měnit image, vypadá stále stejně. Tedy vlastně ne. Už nějaké ty roky je tmavovláska a prozradila, jak k tomu došlo. "S věkem mi ty vlasy tmavly a já to v určitém okamžiku nechala být. Šla jsem tedy obráceně, protože v určitém věku je podle odborníků lepší vlasy zesvětlit," krčila rameny. Šediny, které už ale má, zatím přebarvuje.

Ve svém věku má herečka skvělou figuru, zajímalo nás, jestli na tom nějak intenzivně pracuje. "Cvičím jógu, protože ji mohu dělat doma kdykoli. A také jsem velký chodec. Nejraději chodím v přírodě, v horách, v lese. Když jsem v pohybu, tak jsem velmi spokojená," radí Steinmaslová svůj recept na fyzickou kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám