Hlavní obsah
Článek

Novou modrou pilulku pro muže, která od svého vstupu na trh láme rekordy, vyvinuli překvapivě Češi. Jejich přípravky na podporu mužnosti se setkávají s enormním zájmem pánů tvorstva. Účinně totiž řeší oblast intimního života, ve které má dnes problémy dokonce už každý druhý muž po čtyřicítce! S přibývajícími léty se pak procento mužů s problematickou erekcí ještě zvyšuje.

Erectan® Forte

Foto: Herbo Medica s.r.o.
Více

Foto: Herbo Medica s.r.o.

Komerční sdělení

Nový český přípravek Erectan® Forte je extra silný doplněk stravy určený pro muže. Obsahuje unikátní kombinaci 5 tělu vlastních aminokyselin, které mají příznivý vliv na prokrvení penisu. Je obohacený také o výtažky z byliny Macca, přezdívané peruánská viagra, nechybí v něm ani Tribullus terrestris, který působí na regulaci hladiny mužského pohlavního hormonu testosteronu. Erectan® Forte je určen výhradně mužům k jednorázovému užití v intimních chvílích. Lze jej pohodlně užívat ve formě tobolek a je volně prodejný také v lékárnách. Všechny přípravky Erectan® obsahují pouze nejkvalitnější dostupné suroviny na trhu, ať už jde o jejich čistotu, nebo sílu extraktu.

Exclusive intim gel

Foto: Herbo Medica s.r.o.
Více

Foto: Herbo Medica s.r.o.

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi se stimulujícím účinkem, který zajistí dokonalé vzrušení obou partnerů. U mužů podpoří jejich vzrušení, ženy vedle jemné lubrikace ocení vzrušující stimulaci. Celý zážitek navíc umocňuje nádherná vůně gelu. Exclusive intim gel je plněný do stříbrného airless flakonku, který převyšuje všechny klasické druhy obalů, jaké u gelů znáte. Vkládán je do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Jde o jednoznačně nejlepší lubrikační gel od Erectan® na trhu.

Erectan® ManLONG

Foto: Herbo Medica s.r.o.
Více

Foto: Herbo Medica s.r.o.

Komerční sdělení

Erectan® ManLONG je bylinný doplněk stravy určený k dlouhodobému zkvalitnění erekce a celkového sexuálního života. Obsahuje přírodní kombinaci extraktů bylin a látek, které podporují sexuální výkonnost a přispívají k normální spermatogenezi. Balení 120 tobolek je určeno k dvouměsíčnímu užívání.

Erectan® 400 mg

Foto: Herbo Medica s.r.o.
Více

Foto: Herbo Medica s.r.o.

Komerční sdělení

Kompletní řadu produktů Erectan® doplňuje osvědčený přípravek Erectan® 400 mg. Tento doplněk stravy, který si za 10 let existence získal v Čechách i na zahraničních trzích skvělé jméno, obsahuje unikátní kombinaci pěti tělu vlastních aminokyselin s příznivým vlivem na tvorbu NO (oxid dusnatý), který je hlavním mediátorem erekce. Lze ho pohodlně užívat ve formě tobolek, je volně prodejný také v lékárnách (bez lékařského předpisu) a díky vhodnému složení ho mohou užívat i diabetici a muži s celiakií.

Další články

Načítám