Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anička Kadeřávková a slovenský raper Ján Strapec alias Strapo už netvoří pár. Rozešli se po více než tříleté známosti. Loni v létě se pár dokonce zasnoubil. Ke svatbě už ale nedojde. Jejich láska je minulostí. "Ano, je to pravda, už netvoříme pár," řekla Super.cz Kadeřávková.

Dlouho ale herečka nesmutnila. Za Strapa už si našla náhradu. A opět zalovila ve slovenských vodách. Půvabná Kadeřávková randí se slovenskou hvězdou Danielem Štrauchem, známým pod přezdívkou GoGoMan.

Štrauch patří mezi nejslavnější slovenské youtubery. Jen na Instagramu ho sleduje téměř milión lidí. A nyní ho poznají ještě více čeští fanoušci. Štrauch bude bojovat v reality show Survivor. 2. ledna odletěl společně s dalšími účastníky show do Dominikánské republiky.

Anička se k rozchodu se Strapem zatím nevyjádřila, zato její bývalý partner na sociální síť vyvěsil ceduli s nápisem vesnice Lžín. Rozchod a novou známost Aničky bere jako velkou zradu a naznačuje ve svých slovech, že Anička nejednala fér.

Reklama

Další články

Načítám