Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stephanie Matto, která je původem z Česka, ale od dětství žije v USA, vzbudila minulý měsíc pozornost svým povedeným podnikáním. Prodávala pšouky a vydělala balík. Byznys se jí ale zase tolik nevyplatil. Skončila totiž v nemocnici, protože prděla příliš.

Hvězdu reality show 90 dní do svatby hospitalizovali, protože si myslela, že má infarkt. Měla silné bolesti na hrudi, po testech se ovšem ukázalo, že bolest způsobila nadměrná plynatost z její stravy, která se skládala z černých fazolí, vajec a banánových proteinových šejků.

„Myslela jsem si, že umřu, že jsou to moje poslední minuty. Rozhodně jsem to přehnala,“ řekla k věci Steph zahraničním médiím.

Podnikání rozjela v listopadu, poté, co u ní fanoušci podobné věci poptávali. Pšouky uchovávala v zavařovací sklenici a prodávala online za téměř 22 000 korun za kus. Překvapivě šly na dračku a poptávka brzy začala převyšovat nabídku. K tomu dala během svátků slevu 50 %, a tak musela zvýšit produktivitu.

K fazolím a vejcím přidala zmiňované proteinové koktejly, díky nimž docílila štiplavějšího zápachu. Kombinovat takové jídlo nicméně byla chyba.

„V jeden den jsem měla i tři proteinové koktejly a polévku z černých fazolí. Hned večer jsem cítila, že je něco špatně. Začala jsem mít křeče a těžko se mi dýchalo. Kdykoliv jsem se nadechla, píchlo mě u srdce. Začala jsem panikařit,“ popsala děsivé momenty.

Kamarádka Steph odvezla do nemocnice. Lékařům neřekla o svém podnikání, ale prozradila, jak se stravuje, a ti hned věděli, která bije. Podali jí léky na plynatost, které okamžitě zabraly, a důrazně doporučili změnit stravu.

Matto tvrdí, že za dva měsíce vydělala prodejem pšouků 4 388 800 korun. Má tedy celkem vystaráno, a jak sama sdělila, jde do důchodu a pověsí tento druh podnikání na hřebík.

Reklama

Další články

Načítám