Hlavní obsah
Článek

Makhmud Muradov (34) a Monika Bagárová (29) sice už netvoří pár, ale zápasník MMA, který s rodinou nebyl ani na Vánoce a pobývá pracovně v Uzbekistánu, konečně přijel do Česka. A navštívil i svou dceru Ruminku.

Muradov se pochlubil společnými fotkami s dcerou i roztomilým videem, kde mu holčička říká táto. Na snímku pak vedle Ruminky leží v posteli. U Moniky Bagárové má tak úspěšný zápasník dveře otevřené. Oběma jde totiž především o dceru, což zpěvačka zdůraznila i ve svém prohlášení o rozchodu.

„S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,“ napsala.

Muradov se potkal s dcerou

A o to se teď snaží i Muradov, který dceru dlouho neviděl, což mu vyčítala řada fanoušků, kteří ho obviňovali z toho, že dal přednost práci v Uzbekistánu před rodinou. Příčinu rozchodu ani jeden z nich nechtěl komentovat.

„Lidi se scházejí a rozcházejí, myslím, že to pro oba bude takhle lepší,“ řekl Muradov Super.cz s tím, že ho zajímá především malá Ruminka. Stejně jako Moniku Bagárovou, která prý potřebuje čas, aby se z rozchodu dala dohromady, a do té doby poprosila o mediální klid a stáhla se načas ze sociálních sítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám