Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v létě šokoval Miroslav Donutil (73) na filmovém festivalu v Karlových Varech svým vzhledem. Na červený koberec tehdy přijel s vousy a delšími vlasy. Svou vizáž změnil kvůli roli v seriálu Špunti na cestě, který nyní míří na obrazovky.

V roli Karla, starého bigbíťáka, který dělal bedňáka, zvukaře a produkčního rockovým kapelám a jezdí se svým obytným autobusem, se objeví právě Miroslav Donutil. „Když jsem uviděl autobus značky Robur, úplně jsem pookřál, jelikož jsem se v něm předtím na natáčení něco najezdil,“ svěřil se herec, který si letní natáčení seriálu užíval.

„Když se k tomu přidal kostým a to, že mě pan režisér přesvědčil, abych si nechal narůst vousy… Postavě, kterou hraje Pavel Liška, jsem se po dlouhé době zjevil jako otec, který byl do té doby dlouho nezvěstný,“ promluvil Donutil, který natáčení bral jako skvěle strávené prázdniny.

„Já jsem to tak vnímal, ale hlavně jsem se na to těšil kvůli scénáři, jelikož moje i ostatní role jsou krásně napsané,“ řekl herec. Třináctidílný komediální seriál o rodině Veselých, která putuje po česku autobusem značky Robur, běží na obrazovkách České televize každý pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám