Hlavní obsah
Článek

Čím dál krásnější Tereza Kostková (47) se může pyšnit rodiči snů. Jejím otcem je herec Petr Kostka, maminkou zase uznávaná herečka Carmen Mayerová. Tu Super.cz vyzpovídal spolu s dcerou a dozvěděl se pikantnosti z jejího dětství. „Už si toho moc nepamatuji, těch dětí bylo tolik,“ provokovala Terezu matka. Podívejte se na veselé video s oběma slavnými herečkami

Mayerovou i Kostkovou jsme potkali na oslavě stého dílu seriálu televize Prima Cesty domů, v kterém obě hrají. „S maminkou netočím. Je součástí jiné rodiny, z které do té naší vstoupila zatím jen Linda Rybová,“ řekla nám Kostková, která opět jako by omládla a vypadá jako středoškolačka. "Umyla jsem si vlasy," vtipkovala. Maminka pro ni má jen slova chvály. „S Terezkou je vždy radost potkávat se. Hrajeme spolu na divadle, takže se známe při práci,“ řekla Mayerová, která si zahrála i v takových skvostech, jako je Spalovač mrtvol, Hříšní lidé města pražského nebo Chalupáři.

Kostková byla prý vzorné dítě, ale i ona měla své mouchy. „Terinka byla upovídaná, to jí zůstalo. A veselá. Byla navíc pracovitá a přičinlivá. Každý den měla kroužek, ale to je tak dávno, že si to nepamatuju a těch dětí je tolik!“ postěžovala si naoko paní Carmen.

Největším dětským průšvihem její dcery bylo to, že při hře s kamarády v lednu spadla do Vltavy. „Dopadlo to dobře. Ani jsem to neodnesla nemocí. Maminka mě zachumlala a dala mi teplý čaj,“ vzpomíná Tereza. Ve škole moc problémů neměla, jen v první třídě se učitelkám nelíbilo, že si dělala, co chtěla. „Byla jsem vychovaná demokraticky. Myslela jsem, že mohu diskutovat, kdy chci, odejít na toaletu kdykoliv, dívat se z okna, nabádat další děti k dívání se z okna, odejít k nástěnce. Bylo by to hodně i na svobodnou dobu, natož na totalitu,“ dodala vysmátá krásná herečka.

Reklama

Další články

Načítám