Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) v posledních dnech několikrát zopakovala, že ji Lady GaGa (38) kopíruje. Popová královna totiž potřebuje propagovat své nové album, které má vyjít v březnu. A tak na sebe poutá mediální pozornost všemožnými výroky. O mladší kolegyni mluvila s televizí ABC znova před předáváním Zlatých glóbů. A znova tvrdila, že ji GaGa kopíruje.

Madonna naráží přitom zvláště na písničku Born This Way, která je prý verzí jejího Express Yourself. „Když jsem to slyšela v rádiu, řekla jsem, že mi to zní velmi povědomě. Opravdu si myslím, že na mě hodně odkazuje ve své práci. A někdy si myslím, že je to zábavné a potěšující a dobře udělané,“ uvedla popová královna pro ABC News.

Na předávání Zlatých glóbů získala sošku za nejlepší filmovou píseň. Její režii, scénář a produkci filmu W.E. kritici neocenili. Ona však mimo jiné přiznala, že je posedlá hlídáním všeho a že musí naprosto vše osobně kontrolovat.

„Nešla bych tak daleko, že bych řekla, že jsem vše organizující blázen, ale jsem. Vybírám kostýmy, lokace, osvětlení, stoly, koberce, závěsy, naprosto vše. Také ráda dodělávám poslední úpravy na hercích, než jdou na scénu, víte, jejich vlasy nebo kostýmy. Přidám náramek nebo něco na zápěstí Andreji Riseborough, to mi poskytuje emocionální propojení, než ji můžu režírovat. A některé ty šperky, které jsme použili, skutečně patřily Wallis Simpson,“ dodala Madonna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám