Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhubla a zase přibrala. Moderátorka Eva Decastelo (45) je přebornicí v jojo efektu. "Zase jsem se vyžrala," přiznala Super.cz sympatická brunetka, která opět začala s dietou. "Pokolikáté to je, to už se snad nedá ani spočítat, jsem chronický dietář," doplnila.

"Vždycky, když podlehnu dojmu, že mám fantastickou postavu, tedy podlehnu tomu jen já, protože v reálu to není nikdy, tak mám pocit, že si můžu dát dvacet sušenek za den a sežrat k tomu tři tabulky čokolády, a nic se nestane," vysvětlila.

"Ovšem když je člověku třiačtyřicet a nemá neuvěřitelné spalování, tak se něco stane vždycky. A v okamžiku, kdy džíny dostanu pouze do půli stehen a tam to skončí, nastane chvíle, kdy se sebou zase musím začít něco dělat," řekla nám Eva.

"Protože nenávidím cvičení a cvičím jen proto, abych mohla žrát, tak druhá varianta je najet na keto stravování. Poprvé mi to krásně fungovalo, tak jsem s tím začala znovu. Je tam udržovací plán, aby se po konci diety člověk zase nevyžral a jojo efekt nenastal," míní Eva, která s dietou začala ještě před Novým rokem a už o Vánocích jedla jen ketocukroví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám