Hlavní obsah
Článek

Herečka Brianne Davis (39) překonala závislost na sexu už před 10 lety. Dnes je maminkou a vdanou ženou, spokojeně žijící v monogamním vztahu. Se svými démony ovšem bojuje dodnes.

Brianne si vypěstovala závislost na pocitu vzrušení, které cítila, když se seznámila s někým novým a přeskočila jiskra. A tak své bývalé partnery notoricky podváděla. Zlom přišel, když udržovala poměr se dvěma muži zároveň, a ti jí na to přišli.

„Dva roky jsem měla dva partnery. Přistihli mě třikrát. Byla jsem skvělá lhářka, úplně jsem je obalamutila. Vždycky jsem měla někoho dalšího v záloze,“ prozradila v podcastu FML Talk v létě loňského roku.

Zatímco některé by při nevěře možná tížilo svědomí, Brianne byla nadšená. Se sexem začala v mladém věku, už okolo 13 let. Ze své závislosti viní sexuální scény ve filmech, které zhlédla v dětství, a získala díky nim mylný dojem o lásce.

Nakonec musela vyhledat pomoc terapeuta. „Když někoho zneužíváte pro vlastní potřeby, není na tom nic sexy. Udělala jsem to mockrát. Byla jsem vyčerpaná a cítila se hrozně. Měla jsem prostě dost,“ popsala pocity, které ji dohnaly k léčbě.

„Myslela jsem si, že život bez tajemství by byl nuda. Pletla jsem se,“ dodala.

Od té doby, co dokončila léčebný program, se usadila a vdala za herce Marka Granta, se kterým má syna. Léčbu dokončila před 10 lety, ale dodnes jí dělá problémy být v kontaktu s mužským pohlavím.

„Nemůžu mít mezi přáteli muže. Nemohu ani mluvit s číšníkem. Jsem schopná flirtovat s každým,“ přiznala na závěr.

Aby se lépe vyrovnala se svým problémem, rozhodla se o něm promluvit veřejně, a o tématu dokonce napsala knihu Hollywood Sex & Love Addict.

Reklama

Další články

Načítám