Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda nového seriálu Život je ples Jiří Krampol (85) měl v pondělí odpoledne pomalu náběh na infarkt. Obdržel totiž telefonát, že jeho manželku Hanu Krampolovou (†59) chytili při krádeži. „Nabízeli mi, že když slušně zaplatím, ututlají to,“ prozradil Super.cz stále ještě roztřesený Krampol. Nakonec se ukázalo, že si jeho ženu, která v létě byla dvakrát v podezření kvůli krádežím, spletli s romskou spoluobčankou.

„Je to celé divné. Říkali, že něco šlohla v obchodě na pražském Andělu a že se jim představila jako má žena Hanka Krampolová a že jim na mě dala číslo. Tak jsem je žádal, ať mi ji dají k telefonu, ale to odmítli s tím, že prý byla agresivní a tak ji museli izolovat v jiné místnosti. Proto jsem chtěl na ucho alespoň vedoucího prodejny,“ popisuje nevšední telefonát herec a moderátor pořadu Nikdo není dokonalý.

Volající muž mu slíbil, že se během deseti minut ozve znovu. Mezitím se Krampolovi podařilo spojit s manželkou, která zrovna byla u holiče na barvení vlasů a o ničem neměla tušení. „Po pěti minutách zase zvonil mobil a pán se mi omluvil, že paní zkontrolovali občanku a že to vážně není moje žena. Prý šlo o nějakou Romku. Celé té události doteď nerozumím. Někdo si dělal hloupou legraci nebo chtěl Haničce či mně ublížit,“ kroutí hlavou nechápavě herec.

„Byla jsem po dlouhé době poprvé cvičit a pak u kadeřnice. Nic takového, co tvrdili, se nestalo. Asi chtěli Jirku jen vydírat,“ dodala k tomu sama údajná hříšnice Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám