Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka <span class= (57) popřála fanouškům do nového roku snímkem a textem, který by klidně mohl být i oznámením sňatku. A také to tak spousta lidí pochopila. Půjde ale zřejmě o žertík, na který se nachytali i její slavní kolegové Dwayne Johnson (51) nebo Naomi Campbell (53).

Oba Berry srdečně gratulovali, stejně jako stovky dalších fanoušků a desítky kolegů z branže.

Berry sdílela dva snímky, na jednom s přítelem Vanem Huntem stojí v bungalovu s prosklenou stěnou a líbají se, u toho je nápis „Tak, a je to oficiální!“, druhý je selfíčko obou a Berry k němu dodala: „Je rok 2022.“ Hashtag #gotcha (a mám vás), který původně použila, smazala.

Halle Berry byla vdaná třikrát. Mezi lety 1993-1997 za Davida Justice, v letech 2001-2005 byla manželkou Erica Benéta a od roku 2013 do roku 2016 byla v manželství s Olivierem Martinezem.

Že je opět ve vztahu, herečka nastínila v srpnu 2020, teprve v dubnu následujícího roku s partnerem poprvé vyrazili do společnosti.

Reklama

Další články

Načítám