Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příchod roku 2022 přivítala Zuzana Belohorcová (48) ve svém novém domově na Tenerife, obklopená rodinou a kamarády. Pro Super.cz moderátorka zavzpomínala na svůj nejhorší Silvestr.

„Stalo se to před lety, když jsem ještě bydlela u rodičů. Ti se rozhodli jít na půlnoční mši a já jsem zůstala jediná doma s pejskem, který byl vystresovaný, a s nejmladší sestřičkou. Přichystala jsem si lahev, skleničky, živý stromeček jsem ozdobila prskavkami. V momentu, kdy jsem je před půlnocí rozsvítila, začal stromek hořet," vyprávěla Zuza.

Jako žena činu začala okamžitě jednat, ale nebylo to bez překážek. „Při hašení se mi ještě podařilo vyhodit pojistky v celém domě,“ vzpomíná Zuzka, která nakonec musela počkat, až přijdou rodiče se sestrou z kostela domů. „To byl pro mě zajímavý Silvestr.“

Naopak nejkrásnější oslavy příchodu roku zažila na Floridě, kde s rodinou 11 let žila. „Měla jsem ráda oslavy na Miami, kde jsme zvali příbuzné na naši terasu s výhledem,“ říká Zuza.

Letos na Tenerife to bylo podobné. „Je tady 28 stupňů, a tak jsme pozvali přátele, uvařila jsem bramborový salát, chlebíčky a čočkovou polévku, aby se v rodině udržely peníze,“ řekla Zuza a dodala: „Jsem ráda, když jsme obklopeni přáteli, které máme rádi.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám