Hlavní obsah
Článek

Vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge zveřejnili fotku z osobního archivu, jíž svým fanouškům popřáli šťastný nový rok. Zvolili snímek pořízený v září cestou na londýnskou premiéru bondovky Není čas zemřít. Autorem je Alex Bramall.

U fanoušků vzbudil velkou pozornost a není divu: vypadá jako momentka, Kate a William na něm působí uvolněně, jsou vysmátí od ucha k uchu, a drží se za ruce. Snímkem jako by pootevřeli dvířka do svého soukromí a nechali příznivce nahlédnout.

Přejeme vám všem šťastný nový rok, vzkázali vévoda a vévodkyně z Cambridge

Lidé to oceňují, fotka má po pár hodinách od zveřejnění přes 1,1 milionu lajků a aspiruje na vůbec nejúspěšnější loňský příspěvek instagramového účtu vévody a vévodkyně. Snímky reflektující vztah manželů a rodinné záběry se obecně těší největší popularitě.

Manželka budoucího britského krále má na sobě zlaté šaty z dílny své dvorní návrhářky Jenny Packham, v nichž na zmíněné premiéře vzbudila víc pozornosti než všechny hvězdy nové bondovky a zbytek přítomných z královské rodiny dohromady. „Middleton. Kate Middleton“, neslo se po sociálních sítích od chvíle, kdy Kate vstoupila na červený koberec.

Reklama

Další články

Načítám