Hlavní obsah
Článek

Příchod nového roku spisovatelka Barbara Nesvadbová (49) v posledních letech vítá se svými nejbližšími, mezi nimiž samozřejmě nechybí dcera Bibiana a maminka Libuše.

„Když byla Bibi malá, bývaly jsme na horách. Ale vzhledem k počtu zvířat, která máme, a jejich stáří, už jsme raději s nimi a zacpáváme jim ouška. Vždycky nás navštíví spousta přátel. Náš dům prostě funguje dost komunitně. Jsme takový azylový dům pro ztracené duše,“ uvedla Bára.

Se Super.cz se spisovatelka podělila o historku ze svého nejbizarnějšího Silvestra.

„Je to velmi dávno, s Markétkou Hrubešovou a jejím tehdejším partnerem fotografem Vláďou Štrossem jsme bloudili Prahou, ve snaze nalézt někde volný stůl. Nakonec jsme skončili u mého kamaráda Sanjiva v Mlýnci, který byl přeplněn cizinci. Markét s Vladimírem měli romantický večer a na mne se nalepil jakýsi Nor, který mi takřka celičký večer vyprávěl, jak moc jsem podobná jeho ex, a co všechno strašného mu ta žena provedla,“ vyprávěla Bára.

„Čím opilejší byl, tím víc se na mne obracel formou, jako bych bývala byla ona dívka. Takže to byla vlastně taková psychoterapie, prodchnuta absurdním divadlem,“ vzpomíná Bára Nesvadbová na večer, jaký už nechce nikdy zažít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám