Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu The Golden Girls herečka Betty White zemřela v úctyhodném věku 99 let.

„I když se by se Betty brzy dožila 100 let, myslel jsem si, že bude žít navždy,“ uvedl pro časopis PEOPLE její agent a dlouholetý blízký přítel Jeff Witjas. „Bude mi neskutečně chybět. Nemyslím si, že se Betty někdy bála smrti, protože vždy chtěla být se svým nejmilovanějším manželem Allenem Luddenem. Věřila, že s ním bude znovu,“ dodal.

White měla 17. ledna oslavit své 100. narozeniny, a ještě před časem se stejnému magazínu svěřila, jak se v tomto věku cítí: „Mám štěstí, že mám tak dobré zdraví a cítím se tak dobře ve svém věku.“ Poté ještě zavtipkovala o tom, jaký je její recept dlouhověkosti: „Snažím se vyhnout všemu zelenému. Vypadá to, že to pomáhá.“

Televizní kariéra Betty White začala v roce 1939, jen tři měsíce poté, co promovala na střední škole. Její kariéru tehdy pozastavila druhá světová válka a na obrazovky se vrátila až v roce 1949. Za její nejzásadnější roli je považována postava Rose Nylund v seriálu The Golden Girls. Za svou kariéru získala několik cen Emmy i cenu Grammy.

Byla třikrát vdaná, jejím posledním (třetím) manželem byl americký herec Allen Ludden, se kterým byla až do jeho smrti v roce 1981.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám