Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramová hvězda a propagátorka tzv. body positivity Karina Irby s fanoušky sdílela fotky, na nichž porovnává svou figuru před a po vánočních svátcích, k nimž samozřejmě patří cukroví a obecně dobré, a ne zrovna dietní jídlo. „Jsem oteklejší, kulatější a těžší, ale šťastná,“ píše blondýnka, která si získala pozornost víc než 1,6 milionu lidí.

Možná to také znáte. O svátcích si dopřejete jídla, která běžně nekonzumujete, nebo alespoň ne v takovém množství, na návštěvách vás hostí vanilkovými rohlíčky, řízky s bramborovým salátem či svíčkovou a hody zapíjíte víny a vaječným koňakem. Kdo by odolal? To se ale samozřejmě projeví.

Člověk je „nafouklý“ a tak nějak těžký. Irby své fanoušky vyzývá, aby z vánočního debužírování neměli výčitky, ani ona je nemá. S chutí si dopřeje, ale stejně ráda se pak zase vrátí ke své obvyklé rutině - stravovací i pohybové. Důležitý je balanc.

„Těším se, až příští rok svůj zadek nakopnu do té nejlepší formy,“ plánuje blondýnka. „Buďte sami sobě motivací,“ vzkazuje svým fanouškům.

Reklama

Další články

Načítám