Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární příbramský rapper Busher hodlá zaútočit na celostátní hudební hitparády. Do světa totiž hodlá vyslat své první regulérní album nazvané podle jednoho z očekávaných hitů na desce Pamatuj. „Album jsem natočil díky skvělým lidem, které jsou kolem mě,“ děkuje Busher svým spolupracovníkům.

„Rozhodl jsem se zalořit i nový label nazvaný Hiohoppb, ve kterém bych rád sdružil rappery z Příbramě a nejbližšího okolí. Už jsem měl s pár muzikanty jednání a zatím převládají veskrze nadšené reakce,“ říká Busher, kterému se jinak přezdívá díky jeho zaměstnání Rapper z fabriky.

Křest alba Pamatuj by se měla odehrát ve velkém a netradičním stylu. „Už desátého února se v Příbrami odehraje na galavečeru MMA nazvaném, GCF: BACK IN THE FIGHT. Během něj bych měl uprostřed klece, ve které budou borci bojovat, své album pokřtít. Moc si téhle příležitosti vážím, protože i o bojových sportech jsou i některé moje songy.  Takže bych chtěl všechny pozvat nejenom na skvělý zápasy v kleci, ale snad i na vydařený křest mého cédéčka,“ tvrdí Busher.

Ten věří, že mu nové album a i série koncertů Pamatuj Tour pomůže ke splnění jeho velkého snu. „Jednou bych chtěl, abych se mohl věnovat jenom své hudbě. To je největší sen, jaký teď mám,“ říká rapper z příbramské fabriky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám