Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na Lesley Maxwell z Melbourne se nechce věřit, že jde o třiašedesátiletou babičku. Má štíhlou a sportem zocelenou figuru a svaly pevné jako skála. Ale něco to stojí.

Maxwell je aktivní nejen v posilovně, ale také na sociálních sítích. Tam fanouškům dává rady a jako motivaci sdílí fotky i videa. Na některých cvičí i se svou devatenáctiletou vnučkou Tiou a lidé neskrývají obdiv. „Vypadáte jako sestry!“ vzkazují někteří.

Za svou figuru Lesley vděčí nutričně vyvážené stravě a aktivnímu životnímu stylu. Sportuje pětkrát týdně, aktivně se věnuje bodybuildingu. S tím začala jako čtyřicátnice a doteď vyhrála přes třicet soutěží.

Nedávno fanouškům svěřila, že prodělala covid. „Prvních pár dní jsem měla příznaky podobné chřipce, ale díky bohu jsem se uzdravila,“ uvedla Maxwell. „Děkuji svému silnému a bojovnému tělu za to, že mi pomohlo tu nemoc překonat,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám