Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetileté Aleně Omovych se přezdívá ukrajinská Kim Kardashian. Také se zhlédla ve výrazných křivkách, k nimž jí dopomohli plastičtí chirurgové. Mladá Ukrajinka podstoupila mimo jiné zvětšení zadku a prsou.

Někteří její chirurgicky vyspravené křivky obdivují, podle jiných zašla příliš daleko a vypadá „děsivě“. Servítky v komentáři si nebrala její kolegyně, ruská influencerka Lena Miro.

„Kdysi to bývala krásná holka, ale ve snaze o dosažení určitých hodnot se změnila tak, že připomíná postavičky z nějakého děsivého nebo směšného komiksu. Máme tu silikonová prsa, našitý zadek nad nohama jako hůlčičky a ufiknutý nos. Tohle není žena, ale postavička z nějaké počítačové hry pro kretény,“ komentovala Alenu.

„Děsí mě představa, jak budeš vypadat v padesáti. A to jsi byla tak krásná holka,“ napsala další uživatelka sociálních sítí.

Omovych podstoupila celkem sedm plastických operací. „Nemocnice jsou můj druhý domov, jednou jsem tam dokonce slavila narozeniny,“ řekla dívka s tím, že i její partner je spokojený.

Fanoušci výrazných křivek pak Aleně vzkazují, že vypadá „jako sen“ a je „zatraceně sexy a úžasná“.

Reklama

Další články

Načítám