Hlavní obsah
Článek

Zahráli si spolu v komedii Návrh z roku 2009. A od té doby měl Ryan Reynolds (47) pro svou filmovou babičku Betty White (†99) slabost. A netajil se tím. Zmínil to v průběhu let už několikrát.

Někteří fanoušci si možná vzpomenou, jakým stylem jí v roce 2019 popřál k 97. narozeninám. „Obvykle nesdílím nic o svých bývalkách, ale tahle je výjimečná,“ podělil se tehdy na sociální síti s humorem sobě vlastním.

V nedávném rozhovoru pro magazín People Betty okomentovala kolegovu náklonnost. I ona měla velký smysl pro humor. „Slyšela jsem, že na mě Ryan nemůže zapomenout. Ale pro mě bude vždycky jedničkou Robert Redford,“ nechala se slyšet.

Když rozhovor vyšel, Reynolds si neodpustil další poznámku. „Je mi úplně špatně z toho, jak média zneužívají naše minulé vztahy kvůli klikům,“ pokračoval ve vtipném duchu na Twitteru, kde sdílel zmíněný rozhovor.

Pověstný srandista byl ve skutečnosti součástí článku o Betty, magazínu sdělil, že je hereččiným fanouškem celý život.

„Slyšel jsem, že scénář k The Golden Girls měl jenom 35 stran. To dává smysl, protože většinou se herci smějí, když se na ně Betty jenom podívá. Betty je typický Kozoroh. Prospí celý den a popíjí a laškuje s muži celou noc,“ popsal tehdy drahou přítelkyni.

Speciál s Betty vyšel v souvislosti narozeninami, které měla 17. ledna oslavila. Bylo by jí sto let. White zemřela 31. prosince ve svém domě v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám