Hlavní obsah
Článek

Letos v září se Gabriela Partyšová (45) pustila po pořádné výzvy. Jejím cílem bylo zůstat v pohybu po dobu sto dní. Díky sociálním sítím se jí podařilo nalákat další lidi, kteří se stejně jako ona hýbali, a dokonce se moderátorce podařilo i zhubnout.

„Výzvu 100 dnů v pohybu jsem začala praktikovat 23. září. Sto dnů po sobě jsem se denně hýbala alespoň půl hodiny. V září jsem ještě mohla být hodně na golfu a venku a v zimních měsících jsem už hodně využívala domácí vnitřní bazén, orbitrek, kterému říkám mučící stroj a různé činky, bosu na balanční cvičení a taky jsem praktikovala jógové pozice,“ svěřila se Super.cz moderátorka, které výzva končí poslední den v roce.

„S výzvou končím přesně na Silvestra, přidalo se 69 lidí, o kterých vím, plus ti, co se přidali a nedali o tom vědět. Zhubla jsem po 70 dnech 4 kg a přes vánoční svátky jsem 3 kg nabrala, takže jsem minus 1 kg na váze výchozí před výzvou. Vyzvala jsem i řadu známých osobností a od Nového roku plánuji výzvu novou,“ svěřila se moderátorka, která bez pohybu nemůže být.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám