Hlavní obsah
Článek

Pánové, teď zpozorněte. Současná přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského je snadno k mání. Za hodinu s Táňou Makarenko (22) zaplatíte něco přes stovku. Pochopitelně nechceme naznačit, že by si kráska z Ukrajiny přivydělávala nečestným způsobem. Řeč je totiž o brigádě hostesky.

„Když zrovna nemůžu být se Zdeňkem, tak beru práci hostesky,“ svěřuje se přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského. V průběhu minulého vztahu se švýcarským mafiánem byla Makarenko zvyklá na měsíční apanáž ve výši čtvrt miliónu korun. Nyní zamilovaná blondýnka neváhá kývnout i na nízko honorovanou práci. „Jsem workholik a než bych se nudila, tak k lidně vezmu i kšeft za 120, nebo 150 korun na hodinu,“ otevřeně přiznává rodačka z ukrajinské Oděsy.

Jako hosteska Táňa spolupracuje se známou sázkovou kanceláří, jejíž tváří je mimo jiné Leoš Mareš. A často se potkává se slavnými hokejisty. Její partner prý ale nemusí být nervózní, že by přesedlala do jiného vztahu s bohatším kolegou. „Tohle určitě nehrozí. Zdeňka miluju. Naše láska je pro mě důležitá,“ dušuje se Táňa.

Reklama

Další články

Načítám