Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) zahájila svou první show v Las Vegas opravdu příznačně. Jak jsme už u ní zvyklí, nechyběly potrhlé kostýmy a bláznivá výzdoba na pódiu. Zpěvačka ale zašla ještě o kousek dál.

Během vystoupení si na chviličku lehla ve svém kostýmu z plechovek a z jednoho prsa, které mělo otvor jako plechovka, si začala čepovat do skleničky pivo. S jakou chutí se pak během koncertu napila, se můžete podívat níže v galerii.

Katy bude mít během své rezidenční show ve Vegas 32 koncertů. Své fanoušky zásobovala informacemi v každém příspěvku na Instagramu. „Zítra konečně můžete zavítat do Perry Playlandu, kde si se mnou zazpíváte většinu vašich nejoblíbenějších písní,“ uvedla Katy a zveřejnila seznam hitů, mezi kterými jsou California Gurls, I Kissed A Girl, Teenage Dream, Roar, Firework, Dark Horse, When I´m Gone a mnoho dalších.

To komentovala i její kolegyně Rita Ora (33): „Víceméně hit za hitem a hitem a dalším hitem...“ Komička Amy Schumer (42) jen dodala: „No do p*dele.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám