Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) už se netají svojí láskou k fotbalové legendě Pavlu Nedvědovi. Společně nyní tráví svátky na horách. Pár se pochlubil zamilovanými fotografiemi. "Nevěřila bych, že ke mně doběhne ke konci roku taková romantická nálada," napsala Dara k fotkám.

Na snímcích zpěvačka doslova září. "Už nějakou dobu přemýšlím, co k těm fotkám napsat. To je moc, to je málo, to zní dětinsky, při každé větě mě napadne nějaká emoce, která definuje nedostatečnou spokojenost. Jasně, nejlepší je se na to vykašlat a napsat to, co člověk cítí. Vztahové záležitosti jsou ale tenký led," myslí si zpěvačka.

Dara s Pavlem Nedvědem randí už více než půl roku. Dlouho vztah tajili, a jeho začátek tak prožívali bez pozornosti médií.

"Od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii. Jsme šťastní, že se nám povedlo nechat si to tak dlouho pro sebe, a vlastně poprvé v životě prožít ty nejhezčí počátky vztahu jen ve dvou, bez publika a asistence médií,řekla Dara Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám