Hlavní obsah
Článek

Slavný francouzský DJ a producent Bob Sinclar (52) vyrazil na charitativní akci na ostrově Svatého Bartoloměje v Karibiku. Doprovod mu nedělala nová žena, ale jeho jednadvacetiletý syn, který se otci dost podobá.

Bob Sinclar, vlastním jménem Christophe le Friant, vzal svého dlouhovlasého syna Raphaëla na tradiční benefiční akci pro UNICEF s názvem LuisaViaRoma. Jak jsou si podobní, se můžete podívat do galerie.

Francouzský DJ má dvě děti. Syn Raphaël má ještě mladší sestru Palomu (17), která také občas svému otci dělá doprovod do společnosti. Obě děti vzešly z 25letého manželství s Ingrid, se kterou se Bob v roce 2018 rozešel. „Děti jsou esencí mého života, s jejich matkou žijeme odděleně už dva roky. Strávili jsme spolu 25 let a vše jsme ustáli. Je těžké žít život s dýdžejem,“ uvedl tehdy Bob.

Sinclar započal svou kariéru v osmnácti letech a svou přezdívku převzal z filmu Muž z Acapulca, kde hrál Jean-Paul Belmondo postavu Boba Saint-Clara. S legendárním francouzským hercem byli přátelé, a hudebník tak nechyběl ani na jeho letošním pohřbu.

Reklama

Další články

Načítám