Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je film, který Tereza Kostková (47) jezdila natáčet na Slovensko. Nová romantická komedie autorského týmu, který má za sebou snímky Všechno nebo nic anebo Příliš osobní známost, s názvem V létě ti řeknu, jak se mám představuje první trailer.

Do kin přijde krátce po sv. Valentýnu a s romantickou náladou svátku zamilovaných souzní i příběh filmu, jehož hlavní linkou je hledání lásky, štěstí a síly přátelství. V hlavních rolích filmu, který podobně jako oba předchozí režírovala Marta Ferencová, se představí řada českých i slovenských herců.

Vedle zmíněné Terezy Kostkové jsou to například Martin Hofmann, Jaroslav Plesl, Ondřej Sokol, Ján Koleník, Soňa Norisová (50), Simona Babčáková (51) nebo Petra Vajdová.

Příběh mapuje životy party čtyřicátníků, kteří jsou kamarády od dětství a dodnes se potkávají, teď už spolu se svými rodinami. Po letech se ale začínají objevovat tajemství, která jejich životy navždy změní. A když se podíváte na ukázku z filmu, Terezu Kostkovou tam dokonce uvidíte v pořádně sexy kostýmu ve stylu karnevalové tanečnice.

Komedie vznikla podle knihy a scénáře autorky bestsellerů Evity Twardzik. Spisovatelka, moderátorka a novinářka, která část ze svých knih vydala pod jménem Urbaníková, patří k vyhledávaným autorkám jak v Čechách, tak na Slovensku.

Reklama

Další články

Načítám