Hlavní obsah
Článek

Playboy modelka a Miss Bum Bum pro rok 2021 Nathy Kihara (34) promluvila o tom, co občas musí snášet kvůli svému sexy vzhledu a výstavní figuře.

Sledujícím na Instagramu, kterých už je skoro 750 tisíc, ráda předvádí své křivky. Ne všechny komentáře jsou ale pochvalné.

„Někteří lidé mě opravdu odsuzují jenom proto, že jsem sexy. Mají problém s tím, že mám hezké tělo. To je podle mě divné,“ uvedla pro britská média.

Nathy nemá sexy figuru zadarmo. Pravidelně cvičí a dbá na zdravou stravu. Na své tělo je právem pyšná. Miss Bum Bum se stala v září, jen čtyři měsíce poté, co porodila své druhé dítě, dceru Lunu.

„Jsem poctěna, že mohu reprezentovat a povzbudit maminky po celém světě, které bojují s nízkým sebevědomím,“ komentovala tehdy svou výhru.

Kihara má přes zadek 96 cm a nikdy si ho prý nenechala upravit chirurgicky, jak bývá u modelek, které soutěží v této kategorii, někdy zvykem.

„Můj zadek je naprosto přírodní. Hodně cvičím, abych měla takové tělo,“ nechala se slyšet. Jejím zadečkem se můžete pokochat níže.

Související témata:
Kyberšikana

Reklama

Další články

Načítám