Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předposlední den v roce, 30. prosince, má narozeniny populární Heluš z Ordinace v růžové zahradě a Kateřina, majitelka hospody z Ulice. A jak nám jejich představitelka prozradila, letos se nechystá slavit jubileum.

Kdysi Martina Randová uměla zapařit. Když oslavovala osmnáctiny, přišla z narozeninového mejdanu tak znavená, že se probudila až 1. ledna. Co plánuje na své letošní kulatiny? „Už neslavím, ani ty padesátiny. A tím se moc omlouvám všem kamarádům, kteří čekají, že bude nějaká oslava. Myslím si, že tenhle věk už není třeba slavit,“ svěřila Super.cz.

A jak prožije silvestra? „Když jsem byla mladá, chodila jsem tancovat, na různé koncerty. Mám ráda podívat se přes den do divadla,“ říká herečka, která ho většinou tráví pracovně, protože hraje v divadle i dvě představení.

Zajímalo nás, jestli si k padesátinám přeje něco speciálního. „Abychom všichni byli zdraví, mí nejbližší v pořádku. Opravdu ze srdce, aby covid zmizel, nečekané nemoci nám nezasahovaly do života,“ vyznala se Martina Randová, která na závěr vyslovila přání, aby zavládl mír a byli jsme na sebe laskaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám