Hlavní obsah
Článek

„Potravinový doplněk IMUNworld má jako hlavní a jedinou složku asijskou bylinu Právenku latnatou, kterou jsem neznala. Rozhodla jsem se v ni vložit důvěru a pár dní stačilo k tomu, abych měla více energie a lépe se mi dýchalo. Po odběrech krve především jaterní testy, kterých jsem se kvůli svému životnímu stylu obávala, dopadly na jedničku! Po pravidelném užívání můžu s klidným srdcem říct, že funguje úžasně! Nastartoval mě k životní změně, určila jsem si jako prioritu sebe a své zdraví! Děkuju společnosti Herbal World, že tuhle rostlinku dostala k nám do Česka, a navíc už od 12,- Kč za den!“ Štěpánka J.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Jde o asijskou bylinu, kterou Skandinávci považují za přírodní zlato. Důvody jsou jednoznačné – představuje úspěšnou cestu k posílení IMUNITNÍHO SYSTÉMU-OBRANYSCHOPNOSTI stěžejní pro náš dobrý zdravotní stav. Látky v ní obsažené přispívají k DETOXIKACI ORGANISMU a působí blahodárně především na játra – nezastupitelný orgán pro látkovou výměnu a zbavování těla škodlivin. Je považována za silný přírodní ANTIOXIDANT, navíc 15x účinnější než všeobecně známý Ostropestřec mariánský! Nabízí ideální volbu pro očistu těla, třeba v rámci novoročního předsevzetí, kdy se člověk mnohdy odhodlá k životním změnám. Cítit se dobře totiž není nedosažitelný luxus, naopak! Potravinový doplněk IMUNworld napomáhá nejen játrům, ale i dalším důležitým orgánům tak, aby tělo fungovalo správně jako celek - navíc čistě přírodní cestou!

IMUNworld - doporučuje jeho ambasadorka Eva Decastelo

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

IMUNworld se řadí k potravinovým doplňkům, které jsou vhodné jak pro ženy, tak pro muže. K jeho výrobě se používají výhradně drcené listy a kořen Právenky latnaté – jediné složky produktu. Východní medicína považuje tuto bylinu za dar přírody, protože přispívá k NORMÁLNÍ HLADINĚ CUKRU V KRVI, také k normální funkci OBĚHOVÉ A DÝCHACÍ SOUSTAVY a napomáhá správnému TRÁVENÍ. Příznivě působí u žen dokonce zvýšeným komfortem v souvislosti s MENOPAUZOU a PREMENSTRUAČNÍM SYNDROMEM. Jedno balení obsahuje 100 kapslí, přičemž jejich užívání není vhodné pro děti, pro kojící a těhotné ženy. Jinak je vhodný k dlouhodobému užívání. MĚSÍČNÍ KÚRA - 200 kapslí + 100 kapslí zdarma. RODINNÉ BALENÍ - 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma.

Právenka latnatá chrání imunitu známých osobností!

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Slavnostní zahájení a „křest“ IMUNworld přišla podpořit také řada známých tváří českého showbyznysu v čele s mistrem etikety Ladislavem Špačkem, hvězdou muzikálové scény Michaelou Štikovou, moderátorem Petrem Vojnarem, zpěvákem Martinem Schreinerem nebo modelkou Kateřinou Wohlmann Votavovou. Nechyběla samozřejmě ani sama ambasadorka a herečka známá mimo jiné z televizního seriálu Slunečná Eva Decastelo. Společnost HERBAL WORLD na český trh také uvedla potravinový doplněk STRONGMANworld určený speciálně pro muže.

STRONGMANworld, Zázvor černý – speciálně pro muže, doporučuje Marek Peksa

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Čistě přírodní cesta k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů, podpora mužství a nabytí sebevědomí v každém věku. Jeho hlavní složku Zázvor černý, neboli Kaempferia parviflora znají obyvatelé Východu více jak 1000 let jako bylinu s výjimečnými účinky, které byly dosud západnímu světu skryté. Jako přírodní antioxidant působí příznivě na škodlivé volné radikály a tzv. oxidační stres, který hraje roli nejen při celkové únavě organismu a stárnutí. Poprvé k dostání i na českém trhu! STRONGMANworld tvoří další byliny považované za Svaté grály asijské medicíny – kořen Kozince blanitého, který se podílí na přirozené obranyschopnosti imunitního systému, výrazně podporuje činnost ledvin a močového měchýře a také normální funkci kardiovaskulárního systému. Kořen Ženšenu pravého pak příznivě působí na celkovou vitalitu, libido a sexuální zdraví a přispívá k duševní výkonnosti a udržení zdravého krevního oběhu.

Herbal World partnerem vzpomínkové pocty královně českého šansonu Haně Hegerové

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Po fenomenálním úspěchu koncertu HANA HEGEROVÁ 88 v roce 2019, který byl oslavou 88. narozenin této vynikající zpěvačky, vznikl nápad jednou ročně připomenout tyto nezapomenutelné hity a oslavit narozeniny velkým koncertem, na jehož přípravě se paní Hana Hegerová osobně podílela. Pandemická situace a odchod paní Hegerové způsobily, že pokračování koncertu bude jen vzpomínkou. Nepůjde o žádnou tryznu, ale o oslavu života a krásných melodií, kterými všechny fanoušky Hana Hegerová několik desetiletí těšila. Hudební doprovod obstará velký symfonický orchestr a vystoupí 13 pěveckých a hereckých hvězd. Výběr hostů vznikal za výrazné podpory paní Hany Hegerové. V průběhu večera zazní nejen největší hity, ale také skladby, které zůstaly neprávem opomenuty. A to vše v podobě, kterou všichni fanoušci dobře znají a milují. Přijďte zažít večer, který se už nikdy nebude opakovat!

Další články

Načítám